Varme kilder

På øen Uunartoq i Sydgrønland kan I få wellness for livet i 38 grader varmt vand. Vandet stammer fra tre kilder, der løber sammen i en stenopdæmmet pool.

Eksotisk wellness

Varme kilder har naturen strøet mildt om sig med i Grønland. På øen Uunartoq i Sydgrønland finder I en stenopdæmmet pool, der samler varmt vand fra tre kilder. At ligge der i 38 grader varmt vand omgivet af fjeldtinder og drivende isbjerge er næsten en overnaturlig eksotisk oplevelse – for både krop og sjæl.

Nærmere kommer man næppe begrebet wellness.

Også på Diskoøen

På Diskoøen er der flere tusinde varme kilder, mens der på østkysten kun er få hundrede. De er til gengæld varmere – helt op til mellem 50 og 60 grader C.

VIDSTE DU AT


I Island skyldes varme kilder vulkansk aktivitet.
I Grønland opstår de varme kilder i forbindelse med friktion i de dybereliggende lag i jordskorpen.
For at bære navnet 'varm kilde', skal vandet have samme temperatur året rundt og være varmere end stedets gennemsnitlige temperaturer.

Gå tilbage til forsiden

Book din rejse

Book din oplevelse her:

Thumbnail (1)

Arctic Excursions

Arctic Excursions er en del af Greenland Travel. Vi har Grønland i vores DNA og har base i Nuuk og København. Arctic Excursions er en platform for både større og mindre turoperatører i Grønland, så turismen kan komme alle til gode. Se turoperatørernes brede udvalg af ture på vores hjemmeside og få en oplevelse for livet. 

Greenland Travel

Greenland Travel

Greenland Travel tilbyder ferierejser med fantastiske oplevelser i trygge rammer. Rejsebureauet går forrest i udviklingen af Grønlands turisme - og er også Grønlands største erhvervsrejsebureau.

Three Female Hikers At Igaliku Country Hotel In South Greenland

Visit South Greenland

Intet slår lokal viden og knowhow. Det er dem, der kender disse fjelde og vidder som deres egen bukselomme, både om sommer og vinter.

Andre oplevelser i Grønland

Velkommen til oplevelser af den anden verden. Hvor ellers finder man sne, is, fjelde, hav og hvaler tæt på grønne sletter med kartoffelmarker? Gå på opdagelse på efter nye spændende oplevelser lige her.