Bliv medlem af Club Timmisa og flyv med flere fordele

Med et medlemskab i Club Timmisa har du altid al den information du har brug for på din rejse med Air Greenland. Med real-time opdateringer, mulighed for at checke ind og dit boardingkort direkte i app’en, har du alt du skal bruge før, under og efter rejsen.

Bestil og håndter nemmere dine rejse på vores app

Følg og få opdateringer om din rejse - hele vejen.

Optjen lodder, bliv inviteret til særlige events og meget andet.

2021 CPH Customer Journey23 (1)

Få overblik og relevant information

Som medlem af Club Timmisa har du adgang til vores app, som gør det nemt for dig at holde styr på dine rejser. Med appen har du altid alle dine fordele i lommen når du rejser!

  • Se flytider og følg fly
  • Real-time pushbeskeder om din rejse på din mobil
  • Check in
  • Digitalt boardingkort
  • Aviser og magasiner på rejsen
Costumer Journey

Fortæl os om dig selv

…så sørger vi for at du kun modtager relevante nyheder og tilbud! Der kan være en hel del penge at spare ved at blive medlem af Club Timmisa. Vi sørger nemlig for, at alle vores medlemmer modtager de gode priser og allerbedste tilbud på flyrejser før alle andre.

For at modtage relevante nyheder og tilbud skal du blot udfylde din profil i Club Timmisa app’en. Bare rolig, vi deler ikke dine data med trejdeparter.

AB P0564 NEWS

Deltag i særlige konkurrencer og arrangementer

Med hjælp fra vores fantastiske samarbejdspartnere, har du som Club Timmisa-medlem, mulighed for at deltage i spændende konkurrencer eller kulturelle arrangementer. Samtidig har alle Club Timmisa-medlemmer automatisk et lod i vores store lodtrækning om et rejsegavekort på kr. 3.000 hver tredje måned. Man optjener flere lodder til lodtrækningen ved at registrere din rejse i Club Timmisa app’en.

Få særlige services

Vi sætter stor pris på vores Club Timmisa-medlemmer, og derfor tilbyder vi også en række særlige services til dig som medlem. Du kan som Club Timmisa-medlem bla. gøre brug af disse særlige services:

Hotel Arctic Entrance 18

Få eksklusiv adgang til hotelrabatter

Group 1445

Få dit bordingpas direkte I appen