Om os

Velkommen til Air Greenlands ‘Om os’-side, hvor du kan læse om meget af det arbejde, vi dagligt foretager os. Air Greenland er en stor virksomhed med en bred vifte af aktiviteter, lige fra passagerflyvninger til charteropgaver, til turismebranchen.

 

Herunder vil du kunne læse om vores organisation, vores bæredygtighedsstrategi, vores sponsorpolitik, og også læse om vores historie, som strækker sig mere end 60 år tilbage i tiden.

 

Grønlands nationale luftfartsselskab Grønlandsfly blev etableret i 1960. Selskabet skiftede i 2002 navn til Air Greenland og har i løbet af 60 år gennemlevet en rivende udvikling.

 

Fra vandfly til jetfly, fra helikopterservice til ruteflyvning med fastvingede fly.

 

Dengang som nu varetager vi beflyvningen i et arktisk luftrum, der byder på helt særlige udfordringer.


Boarding An Air Greenland Flight At Kangerlussuaq International Airport 1400X933 (1)

Et full service flyselskab

Air Greenland er et flyselskab med fuld service, der har leveret sikre, pålidelige og komfortable rejsetjenester til passagerer i og omkring Grønland i flere år.

Læs her hvad det indebære at være et full service flyselskab. 

Bæredygtighed Om Os (1)

Bæredygtighed

I Air Greenland er vi bevidste om vores rolle i klimaudfordringerne, og hver dag søger vi mere bæredygtige tiltag.

Med flådefornyelse og indkøbspolitiker, som sætter strenge krav til os selv, har vi udarbejdet en strategi for vores bæredygtige tiltag.

MDO Og NPR

Karriere

Kunne du tænke dig at gøre karriere i Air Greenland? Eller har du en drøm om at blive pilot, kabinepersonale eller Gastronomi uddannelse? Med vores målsætning om at tage 50 elever og lærlinge årligt over hele koncernen, er mulighederne mange.

 

Vi byder folk fra alle dele af samfundet velkommen i vores organisation.

File018098

Flåden

Historie (3)

Historie

Air Greenlands historie strækker sig mere end 60 år tilbage, og har udviklet sig i mange forskellige retninger.

Da selskabet først startede under navnet Grønlandsfly, var det med den primære opgave at servicere United States Air Force, når deres fire DYE-stationer skulle forsynes.

Organisation Om Os

Organisationen

Koncernen Air Greenland Group er en bred og mangfoldig virksomhed, som arbejder for at garantere den bedste kunderejse, fra du bestiller din billet, til du står ved din slutdestination, og helt indtil du er hjemme igen.

Derfor står vi ikke blot for luftfarten i Grønland, men har også en finger med, når det kommer til overnatning og turismeopleveler.

Nyheder

Nyheder fra Air Greenland

Group 14445

Logo

Rutenet Om Os Kort

Rutenet

Air Greenlands rutenetværk består af omkring 70 forskellige forbindelser, mellem 14 lufthavne og 42 heliporte og helistops.

Vores omfattende rutenetværk kan overordnet deles op i tre; helikopternetværket, det fastvingede netværk og det internationale netværk.

Sponsorater

Sponsorater

Air Greenland har en sponsorpolitik om at yde bidrag til projekter som gavner vores virksomhed og det grønlandske samfund. Vi søger at bidrage til bæredygtig turisme, hvor den lokale erfaring er en væsentlig faktor.

Whistleblower

Whistleblower

Air Greenland koncernen - omfattende Air Greenland A/S, A/S Hotel Arctic, World of Greenland og Grønlands Rejsebureau A/S - har besluttet at etablere en whistleblowerordning for koncernens ansatte, kunder, leverandører og øvrige eksterne samarbejdspartnere.