1912

Bæredygtighed

Vi har udarbejdet en bæredygtighedsstrategi, som tager udgangspunkt i FN’s 17 Verdensmål, med et særligt fokus på de fem mål:

 

• 4, Kvalitetsuddannelse
• 9, Industri, innovation og infrastruktur
• 12, Ansvarligt forbrug og produktion
• 13, Klimaindsats
• 17, Partnerskaber

Vi har taget udgangspunkt i disse fem punkter, fordi vi mener, at det er indenfor disse områder, vi kan gøre den største forskel for Grønland og det grønlandske samfund.

 

Herunder vil du kunne læse nærmere om, hvilke indsatser vi gør os, for at nå i mål med vores strategi.

Vores verdensmål

Microsoftteams Image (14)

VM 4: Kvalitetsuddannelser

Air Greenland har igennem de sidste 60 år uddannet flere end 1000 personer, som folk, nu en del af selskabet og som folk i andre funktioner, hvor de bidrager til samfundets fortsatte udvikling.

Læs mere

Microsoftteams Image (11)

VM 9: Industri, innovation og infrastruktur

Air Greenland sikrer trafik i hele landet, året rundt. Når skibene ikke kan lægge til havn på grund af is i vintermånederne, er vi til stede med fastvingede fly og helikoptere, til at servicere samtlige beboede steder, vi kan lande.

Læs mere

Microsoftteams Image (12)

VM 12: Ansvarligt forbrug og produktion

Hos Air Greenland ønsker vi at bidrage til udviklingen af en bæredygtig turisme. Dette indebærer en bæredygtig forvaltning og effektiv udnyttelse af naturressourcer.

Læs mere

Microsoftteams Image (15)

VM 13: Klimaindsats

I Air Greenland er vi meget bevidste om det aftryk, vi har på klimaet. Vi søger altid efter at gøre vores produktion mere klimavenlig, og ved hvert nye valg der skal tages vejer bæredygtigheden tungt. Det var også tilfældet, da vi skulle vælge helikoptertypen, der skulle erstatte vores flåde af B212’ere, som har fløjet i Grønland siden 1980. Valget faldt på EC155, som er en hurtigere maskine, med et mindre brændstofforbrug.

Læs mere

Microsoftteams Image (13)

VM 17: Partnerskaber

Air Greenland koncernen er en betydelig aktør i udviklingen af det grønlandske samfund. Vi ønsker at tage et aktivt ansvar for en positiv samfundsmæssig udvikling. Det har vi mulighed for i kraft af vores størrelse og derfor er vi i tæt samarbejde og partnerskaber med lokale aktører i Grønland, både fra erhvervsliv, offentlige myndigheder og frivillige organisationer.

Læs mere