Flightseeing

Oplev en enestående udsigt ved at flyve over smukke byer, sneklædte bjerge og kom helt tæt på den urørte natur.

Se hele byen fra luften

Der er fem unikke muligheder for den fantastiske helikoptertur 

 

Nuuk Summit - Helikopterturen varer 1 time, turen indebærer at man lander på et af de enestående bjerge omkring Nuuk, som kan være Sermitsiaq eller Kingittorsuaq (Hjortetakken). 

 

Nuuk Sightseeing - Helikopterturen varer 20 minutter, turen indebære at man flyver rundt om  Nuuk, og får en uforglemmelig syn af hovedstaden.

 

Nuuk Twillight - Helikopterturen varer 20 minutter, hvor man flyver ud lige før solnedgangen og oplever himlen skifte farve fra blå til nuancer af orange over den smukke by Nuuk.

 

Ilulissat Sightseeing - Helikopterturen varer 20 minutter, hvor man oplever storbyen Ilulissat fra en anden vinkel og får en unikt udsigt til isbjergene.

 

Ilulissat Twillight - Helikopterturen varer  20 minutter, turen starter lige før solnedgangen så man kan opleve himlen skifte farve fra blå til nuancer af orange over de spektakulære isbjerge og den smukke by opkaldt efter dem.

Flyv med Air Greenland

Air Greenland samarbejder med Arctic Excursions med at give muligheden for at tage de bedste billeder af byerne Nuuk og Ilulissat fra en anden vinkel. Oplev de bedste udsigter her

Book din oplevelse her:

Thumbnail (1)

Arctic Excursions

Arctic Excursions er en del af Greenland Travel. Vi har Grønland i vores DNA og har base i Nuuk og København. Arctic Excursions er en platform for både større og mindre turoperatører i Grønland, så turismen kan komme alle til gode. Se turoperatørernes brede udvalg af ture på vores hjemmeside og få en oplevelse for livet. 

Andre oplevelser i Grønland

Velkommen til oplevelser af den anden verden. Hvor ellers finder man sne, is, fjelde, hav og hvaler tæt på grønne sletter med kartoffelmarker? Gå på opdagelse på efter nye spændende oplevelser lige her.