Snescooter

Har du benzin i blodet? Så benyt snescooteren som transportmiddel. Hånden på gashåndtaget og ind i baglandet til nye oplevelser.

Fart over feltet

Kom rundt i landskabet i en vis fart. Snescooteren får ting til at flytte sig. I Kangerlussuaq kan du leje eller deltage i en guidet tur rundt i området og ud til indlandsisen, der ligger ca. 35 km borte.

 

Hånden på gashåndtaget og af ellers af sted i den hvide verden - også i Sisimiut, hvor det kuperede landskab inviterer til 'flyveture' ind i baglandet. Kør hen over Spejdersøen - og husk, I har vigepligt for hundeslæder.

 

En mulighed er også at køre strækningen fra Kangerlussuaq til Sisimiut på en af de bredeste veje i verden - eller omvendt. 180 km i et stræk - eller snup en overnatning i telt eller hytte.

 

For mange grønlændere er snescooteren blevet et populært transportmiddel om vinteren til weekend- og fritidsture ind i baglandet. Nogle steder har snescootere erstattet hundeslæder. Mange steder færdes de side om side. De lokale turistbureauer viser vej med kort og forslag til overnatning og 'must see-oplevelser'.

VIDSTE DU AT


En snescooter kan køre ca. 80 km i timen.
Det er god idé at have rigtig varmt tøj på.
Snescootersæson er december til april.

Gå tilbage til forsiden

Book din rejse

Book din oplevelse her:

Thumbnail (1)

Arctic Excursions

Arctic Excursions er en del af Greenland Travel. Vi har Grønland i vores DNA og har base i Nuuk og København. Arctic Excursions er en platform for både større og mindre turoperatører i Grønland, så turismen kan komme alle til gode. Se turoperatørernes brede udvalg af ture på vores hjemmeside og få en oplevelse for livet. 

Her kan du køre på snescooter

Grønland er fuld af overraskelser, smukke landskaber og storslåede oplevelser. Find din næste drømmedestination herunder.

Andre oplevelser i Grønland

Velkommen til oplevelser af den anden verden. Hvor ellers finder man sne, is, fjelde, hav og hvaler tæt på grønne sletter med kartoffelmarker? Gå på opdagelse på efter nye spændende oplevelser lige her.