Air Greenland Charter

Med Air Greenland som partner får du kompetence, effektive flyvetimer og lokal forankring.

Air Greenland Charter

Som kunde hos Air Greenland Charter får du løst dine opgaver af alsidige, effektive fly og helikoptere - og rutinerede piloter. Vi har mere end 60 års erfaring i at flyve i Arktis. Udfordringerne ved at operere i øde områder med svag infrastruktur og barsk klima er rutine for os. Vi kender hvert et hjørne af det kolossale land. Arktis er vores hjemmebane.

 

Vores infrastruktur er finmasket og robust. Air Greenland har stationer, hangarer, flymekanikere og andet personale i de fleste grønlandske byer, og på vores hovedværksted i Nuuk har vi reservedelslager. Derfor er vi hurtigt i luften igen efter et eventuelt driftsstop - og sparer dig for kostbare afbrydelser af dit projekt i den korte, hektiske sæson.

 

Hos os går know-how hånd i hånd med know-who - og det kommer også dig tilgode: Hvis noget brænder på, ved vi hvem der skal kontaktes - over alt i Grønland!

 

Når du vælger Air Greenland til at løse dine opgaver, vælger du et aktivt partnerskab med det grønlandske samfund. Vores røde fly og helikoptere signalerer arbejdspladser, uddannelsespladser og omsætning - til gavn for Grønland og for din fremtid i Grønland.

Også i din virksomheds etiske og grønne regnskab vil det tælle med på plussiden at vælge os som din charteroperatør: Air Greenland har forpligtet sig til at efterleve FN's principper om samfundsansvar (Corporate Social Responsibility). Som første grønlandske virksomhed tiltrådte vi i 2010 FNs Global Compact, der indebærer forpligtelser om menneskerettigheder, miljø, arbejdsforhold og anti-korruption. Det er en investering - også i din fremtid i Grønland.

 

Vi er certificeret BARS GOLD
Air Greenland har en høj sikkerhedskultur. Vi er certificeret BARS GOLD.

 

BARS-programmet er et ISO9001:2015 certificeret kvalitetsstyringssystem. Dette anerkender programmet med en international standard for ekspertise.

 

Det er en risikobaseret model indrammet mod de faktiske trusler mod luftfartsoperationer, især dem, der opstår i udfordrende og fjerntliggende miljøer.
Air Greenland mener, at BARS-programmet er skræddersyet til de opgaver og miljø, vi arbejder under, hvorfor det er en del af Air Greenlands sikkerhedskultur. Dette anerkender programmet med en international standard for ekspertise.