Heliskiing

Helikopteren bringer jer til toppen, så ofte I vil. Maniitsoq er heliskiområde nr. et i verden, vildt, vovet og vanedannende.

Til tops med helikopter

Maniitsoq er stedet for heliskiing i verdensklasse. Så langt øjet rækker, er der svimlende udsigter over gletsjerdækkede øer og Davis Strædet. Midt i halvfemserne fandt professionelle skiløbere og filmselskaber vejen til det hvide, vidunderlige landskab. Siden har adskillige eventyrlystne naturelskere benyttet sig af turistbureauets ture, der arrangeres i samarbejde med professionelle heliguider.

 

Her er ingen hejs, ingen knagende liftstole. Rejserne mod toppen foregår med Air Greenlands helikoptere. En højtflyvende start på en udfordrende aktivitet, der sætter pulsen op og giver indsigt og udsigt.

Fra fjeldtop til strand

Gletsjere strækker sig flere steder helt frem til kysten i et område, der udgør det største alpine terræn på Vestkysten. Terrænet ligger jomfrueligt åbent og indbyder både let øvede og eksperter på ski og snowboard. Maniitsoq er stedet, hvor det umulige lader sig gøre; at tage turen fra kilometerhøje fjeldtoppe til strand.

Masser af bjerge

Eksperter har udråbt Maniitsoq til heliskisted nr. et. Området har dog konkurrenter, og Air Greenlands helikoptere flyver til fjeldtoppe over alt i Grønland. Også Uummannaq, Sisimiut og Nuuk venter med pulversne, bragende sol og himmelblå himmel.

VIDSTE DU AT


Toppene rager op i to kilometers højde i Evighedsfjorden. Skihøjderne varierer fra 700 til 1500 meter.
Sæsonen løber fra marts til begyndelsen af juni.
Nyd sneen hele uret rundt fra slutningen af april, når midnatssolen finder sin plads på himlen.

Gå tilbage til forsiden

Book din rejse

Book din oplevelse her:

Heli 2019 11

Air Greenland Charter

Som kunde hos Air Greenland Charter får du løst dine opgaver af alsidige, effektive fly og helikoptere - og rutinerede piloter. Vi har mere end 60 års erfaring i at flyve i Arktis. Udfordringerne ved at operere i øde områder med svag infrastruktur og barsk klima er rutine for os. Vi kender hvert et hjørne af det kolossale land. Arktis er vores hjemmebane.

Thumbnail (1)

Arctic Excursions

Arctic Excursions er en del af Greenland Travel. Vi har Grønland i vores DNA og har base i Nuuk og København. Arctic Excursions er en platform for både større og mindre turoperatører i Grønland, så turismen kan komme alle til gode. Se turoperatørernes brede udvalg af ture på vores hjemmeside og få en oplevelse for livet. 

Her kan du opleve heliskiing

Grønland er fuld af overraskelser, smukke landskaber og storslåede oplevelser. Find din næste drømmedestination herunder.

Andre oplevelser i Grønland

Velkommen til oplevelser af den anden verden. Hvor ellers finder man sne, is, fjelde, hav og hvaler tæt på grønne sletter med kartoffelmarker? Gå på opdagelse på efter nye spændende oplevelser lige her.