1987

Air Greenland logo

Air Greenland Logoet består af tre specialtegnede elementer. Air Greenland-logotypen og Air Greenland-symbolet og den definerende baggrund. Isblomsten trækker på associationer til både en isblomst, angivelse af rejseretninger på et kort og en flyvemaskines eventyrvinge – de tre elementer fremhæver tilsammen lighederne med et flys ydre linjer.

Beskrivelse af logo

Air Greenland-logoet består af 3 elementer: Air Greenland-logoet, Air Greenland-symbolet og den definerende grafiske baggrund – trapez. Disse elementer og deres forhold må aldrig ændres eller modificeres på nogen måde, når de vises sammen. Logotypen skal altid efterfølges af stjernen.

Isblomsten

Isblomsten bruges nogle gange som et grafisk element alene. Typisk på sociale medier, hvor der er brug for et billede af samme højde og længde. Det kan også bruges som grafisk designelement alene med gennemsigtighed. Forholdet i størrelse og placering af prikkerne må aldrig ændres.

Rødt beskyttelsesområde – et trapez – med hældning til venstre

Logoet bruges helst med en trekantet form til venstre – et trapez. Det er en mere dynamisk og karakteristisk form end det tidligere brugte statiske rektangel. Med hældningen tilføjer det røde beskyttelsesområde betydning til logoet, der ligner flyene.

Logoet kun for lufthavnstavler

Det mindste røde mellemrum er defineret som logotypens y-højde rundt om logoets yderkanter – som vist nedenfor. Det er tilladt at give mere plads til toppen af ​​det røde felt, og til venstre – halen – men ikke til bunden og ikke til højre.

 

Højden på rektanglet er blevet mindre i 2017 for at give brevpapiret en bedre procentvis dækning af rektanglet – især når det bruges på boards mod andre flyselskabers logoer.

Luft på 3 sider af logoet – højre side skal klæbe til en kant

Logoet skal altid placeres på højre side af et format. Enten mod toppen eller mod bunden af ​​siden.

 

Se skabeloner og andre printprodukter for eksempler.

 

Nogle gange – ekstra rødt mellemrum til højre for ekstra blødning

Da logoet altid skal placeres til højre og altid placeres ud til kanten, vil det nogle gange give mening at give lidt ekstra rødt mellemrum til højre for at sikre pengeskabe tempoplads rundt om stammen – hvis skæringen skulle være unøjagtig.

 

Se skabeloner og andre printprodukter for eksempler.

Download vores logo her