Ilik foreningsrejser

Sammen om nye oplevelser

I Air Greenland ønsker vi at bidrage til, at foreninger kan komme ud og opleve mere, udvikle sig, dele viden, skabe fællesskab og relationer og dyrke fælles interesser. Samtidig har vi en forståelse for, at det kan være svært at få det hele til at passe, når man er flere der rejser sammen. Derfor gør vi det nemt for dig og din forening med Ilik Foreningsrejser. Som noget nyt tilbyder vi Ilik rejser til enkeltrejsende studerende.

Ilik Foreningsrejser henvender sig til officielt anerkendte foreninger, sportsklubber, skoler eller andre uddannelsesinstitutioner med sportslige, kulturelle eller uddannelsesmæssige formål. Som noget nyt tilbyder vi nu også Ilik Student.

 

Ilik student kan bestilles af individuel rejsende og gælder for:

  • Alle unge elever og studerende mellem 12 og 30 år.

 

Ilik Student kan bestilles til:

  • Alle vores ruter, undtagen servicekontraktruter
  • På alle tidspunkter
  • Rejsen skal være privat betalt – det vil sige, at billetten må ikke være betalt af det offentlige
  • Man skal kunne påvise dokumentation for sin uddannelse

Når du udfylder bestillingsformular under ’Ilik Student’ tilkendegiver du samtidigt på tro og love, at du opfylder ovenstående betingelser for Ilik Student.

 

Ilik Foreningsrejser er opdelt i fire overordnet kategorier, nemlig Ilik Sport, Ilik Uddannelse, Ilik Kultur og Ilik Student.

 

Udfyld formularen for at anmode om en Ilik Foreningsrejse. Når i har udfyldt formularen vil den blive sendt direkte til vores grupperejseansvarlige hos Grønlands Rejsebureau, som vil kontakte jer efterfølgende.

 

Bemærk at vi kun tilbyder Ilik Foreningsrejser på Air Greenlands eget rutenet. Rejseperioden er helårlig og vi anbefaler at i booker rejsen i god tid. Jo tidligere rejsen bookes, jo større sandsynlighed er der for ledige pladser. Når i har sendt jeres anmodning, er der svarfrist på 3 hverdage.

Navne på rejsende

  • Navne på alle rejsende skal indsendes senest 14 dage før afrejse i vinterperioden: 1. januar – 14. juni & 16. august til 31. december.
  • Navne på alle rejsende skal indsendes senest 30 dage før i sommerperioden: 15. juni til 15. august.
  • Navneændring kan ske op til en uge før afgang mod gebyr på 900 DKK pr. rejsende.

Kontakt

Har du spørgsmål til Ilik Foreningsrejser eller andre grupperejser?

 

Du er velkommen til at kontakte Grønlands Rejsebureau. Skriv til group@greenland-travel.gl eller ring til +299 70 11 07