3648

onsdag den 25. oktober 2023


Air Greenland og Greenland Travel indgår partnerskab med håndboldforbundet, TAAK

Air Greenland og Greenland Travel er stolte over at sponsorere Timersoqatigiit Assammik Arsartartut Kattuffiat, TAAK fra 2023 til 2025. Aftalen bygger på en fælles ambition om at styrke håndboldsporten, samt at fremhæve Grønland som destination på den internationale scene.

 

Sponsoraftalen kommer i takt med, at kvindelandsholdet forbereder sig til VM i håndbold, som afholdes i Norge, Sverige og Danmark fra 29. november til 17. december 2023. Turneringen bliver ikke bare en sportsbegivenhed, men også en mulighed for at samle nationen og fremme vores stolte håndboldtradition.

 

Udover at støtte kvindelandsholdets forberedelse op mod VM-deltagelsen har parterne ønsket at forlænge samarbejdet i perioden 2023 – 2025 ved at sponsorere støtte til logistikken ved håndboldturneringer. Håndboldforbundet har med deres ca.1200 antal medlemmer et ønske om at ændre turneringsstrukturen, hvilket Air Greenland og Greenland Travel, kan være med til at understøtte udviklingen af.

 

Herudover vil billetproduktet Ilik, som er målrettet foreningslivet med gode reservationsvilkår blive benyttet. Med Ilik foreningsrejser gives op til 75% rabat af en standardpris med planlægning i god tid, og andre foreninger kan drage nytte af den ledige flykapacitet, der opstår.    

VM-flyver til Stavanger

Som en del af aftalen med håndboldforbundet, flyver Air Greenland en specielflyvning mellem Stavanger og Kangerlussuaq for at sikre, at hjemmepublikum kan være til stede og støtte op om landsholdets kampe under VM og komme tilbage til Grønland direkte derfra.

Sammen stræber Air Greenland og Greenland Travel efter at bruge sponsoratet til at øge kendskabet til Grønland som en spændende rejsedestination, og på samme tid støtte landsholdenes bestræbelser på at udmærke sig på den internationale håndboldscene. Vi ser frem til en spændende og inspirerende tid med håndbold, fællesskab og store oplevelser.

G65A4347

Jacob Nitter Sørensen, CEO for Air Greenland Group, udtaler:

- Vi er begejstrede for at være en del af denne unikke mulighed. Håndbolden er noget vi samles om, uanset om det er Grønlandsmesterskaberne for børnene, juniorerne, ynglingene og seniorerne. Ved at understøtte håndboldsportens udvikling fra man begynder til at man ender på et landshold, gør en positiv forskel. Vi har set hvordan landsholdene, om det er på herre- eller kvindesiden, så er det en af de idrætsbegivenheder hvor vi kan nå ud over landets grænser og deltage i store turneringer. Gennem dette partnerskab vil vi arbejde hånd i hånd med Grønlands Håndforbund og Greenland Travel, for at styrke logistikken for landsholdet på den globale scene.

Foto: Emil Stach 

G65A4369

TAAK’s næstforkvinde, Arnanguak Steenholdt, underskrev sponsoraftalen på vegne af forbundet. Hun er også begejstret for sponsoratet.

-Vi er rigtig glade for aftalen med Air Greenland og Greenland Travel. Aftalen kommer til at hjælpe os rigtigt meget med at nå vores mål og visioner i forbundet. Især kan vi fremover nemmere rejse til kysten og resten af verden med vores landshold og landstrænere. Partnerskabet mellem Air Greenland og Greenland Travel kommer til at gavne rigtigt godt for forbundet i fremtiden. Vi kan med stolthed vise Air Greenland og Greenland Travel på alle vores kamptrøjer, siger Arnanguak Steenholdt. 

Foto: Emil Stach